9 perccel hosszabb Avatar kerül a mozikba

2010.08.16. 09:33
  • Augusztus 27-én mutatják be a 3D-mozikban az Avatar 9 perccel kibővített változatát. Az új dzsungeljelenetek (vadászat, sárkányokon repkedés stb.) mellé állítólag már na'vi szexet is kapunk. A lenti, friss trailerben 9 másodpercnyi új jelenet van. (via movieweb)
  • A Hannover House és a Red Bear Entertainment 3D-s Terminator-rajzfilmet terveztek volna Terminator 3000 címmel, ám a Halálosztó-jogokat nemrég megszerző Pacificor ügynökség megfúrta a projektet.  Eric Parkinson, a Hannover House ügyvezető igazgatója azzal védte az animációs film tervét, hogy a Terminator rajzfilmváltozatának jogai még mindig nála vannak, mivel korábbi cége, a Hemdale ezeket nem adta át 1990-ben Andy Vajnának és a Carolco Picturesnek, így a terminator-jogokat megszerző Halcyon Companyn keresztül nem kerülhettek át a Pacificorhoz sem. (via movieweb)
  • 166 millió dolláros bevételnél jár Angelina Jolie 110 milliós akciófilmje, a Salt, ezért a stúdió már a folytatást tervezi, de a konkrét ötletelés előtt még megvárják a DVD-eladások eredményeit is. Kurt Wimmer forgatókönyvírónak vannak ötletei az új részhez, Angelina Jolie 6 gyerek mellett is bármikor szívesen ugrál és gyilkol, Phillip Noyce pedig szintén azt nyilatkozta: ha felkérik, újra vállalja a rendezést. (via movieweb)