2011-ben kezdik forgatni a Die Hard 5-öt

2010.10.06. 11:44
  • "2011-ben startolhat a Die Hard 5 forgatása. Már kész a forgatókönyv, csak néhány változtatás lesz benne" - nyilatkozta Bruce Willis, legújabb akciófilmje, a Red sajtóvetítésén az MTV stábjának. A forgatókönyvet Skip Woods (Kardhal, Hitman, Szupercsapat) írta, a sztoriban visszatér az előző rész lúzer sidekickje, Justin Long is. A rendező személye viszont még kérdéses: elvileg a Die Hard 4-et jegyző Len Wiseman forgatná le ezt is, de felmerült már Kevin Smith neve is. (via movieweb)
gp DH 02 1280x1024
  • Hétfőn azt írtuk, a Zombileand dögös sztárja, Emma Stone lesz Mary Jane Watson, Peter Parker nagy szerelme az új Pókember-rebootban. Most viszont arról szólnak a hírek, hogy valójában Pókember másik nagy szerelme, a szőke Gwen Stacy szerepét kapta meg. Ami biztos: az újragondolt Pókember új rendezővel (Marc Webb) és új főszereplővel (Andrew Garfield) 2012. július 3-án kerül a mozikba. (via movieweb)
  • Charlize Theron félkarú akcióhősnő lesz a 2012-re elkészülő Mad Max: Fury Roadban. Azt, hogy ő lesz az öt megmentésre váró nő egyike, már eddig is tudtuk, a testi fogyatékosság viszont úgy derült ki, hogy az ausztrál rendező, George Miller már tavaly december óta kifejezetten olyan kaszkadőrnőt és testdublőrt keresett, aki szőke hajú és atletikus alkatú, viszont hiányzik a keze. A filmhez végül egy ausztrál paralimpiai atléta, Annabelle Williams lett leszerződtetve, akinek könyöktől lefelé hiányzik a bal karja. A sportoló nagyon lelkes, és már hónapok óta edz, hogy formában legyen a Mad Max 4 harci jeleneteinek forgatására. (via movieweb)