A Bennett lányok nem félnek a zombiktól

2010.11.16. 13:39
  • A Nacho Libre-t és Naranncsvidék-sorozatot jegyző Mike White-ot szerződtette le a Lionsgate a Büszkeség és balítélet meg a zombik című regény filmváltozatának a megrendezésére. Jane Austen klasszikus regényének a zombisított változatát Seth Grahame-Smith írta, és a filmben a Bennett lányok nem ijednek meg majd, ha le kell számolni néhány életre kelt hullával. Natalie Portman játszhatta volna Elizabeth Bennettet, de a színésznő kikerült a produkcióból. (via deadline)
  • Michael Douglas pert nyert volt nejével szemben. Elutasította a volt feleség keresetét egy New York-i bíró, így a színésznek nem kell fizetnie volt a Tőzsdecápák 2 - A pénz nem alszik című filmből származó bevételeiből. Az 52 éves ex-feleség tíz évvel a válás után egy olyan megegyezésre hivatkozott, ami állítólag részesedést garantált volna neki a bevételekből.
  • Nem igaz a kéthetes hír, hogy Zac Efronnak ajánlották fel az Akira című Katushiro Otomo klasszikus képregényén alapuló adaptáció főszerepét. A remake-et Breck Eisner készíti el, aki korábban elmondta, hogy Timothy Olyphanttal szívesen dolgozna együtt, de most még senkit nem szerződtettek le a filmre. Néhány hónapja Albert és Allen Hughes-t jegyezték be rendezőnek, a forgatókönyvet pedig Albert Torres írja. (via slashfilm)
  • Clint Eastwood jövő év első felében lát hozzá a Hoover-filmhez, ami J. Edgar Hooverről, az FBI első igazgatójáról fog szólni. A főszereplő Leonardo DiCaprio lesz, a forgatókönyvet pedig Dustin Lance Black írja. Black elmondta, hogy a történéseket Hoover szemszögéből láthatjuk. Elolvasta a Hooverről szóló összes könyvet és mindig más nézőpontból közelítették meg a sztorit. Hoovert legutóbb a Közellenségekben láthattuk, Michael Mann filmjében Billy Crudup üldözte megszállottan a bűnt, a produkció Bryan Burrough regénye alapján készült. (via slashfilm)