Robert Zemeckis rendezi az Óz-remake-t

2010.11.18. 12:00
  • A Warner Bros azt szeretné, ha a Vissza a jövőbe-trilógia rendezője, Robert Zemeckis rendezné az Óz a nagy varázsló remake-jét. A stúdió ráadásul ahhoz is ragaszkodik, hogy az új verzió ne modernizálja a klasszikus történetet, hanem hűen kövesse az 1939-es eredeti forgatókönyvét. Ezzel párhuzamosan a Disney is egy Óz-filmet tervez Oz: The Great And Powerful címmel, amit Sam Raimi-re és Robert Downey Jr.-ra bíznának.
  • És ha már Robert Downey Jr.-nél tartunk: a színész hivatalosan is otthagyta a Gravity című sci-fi forgatását, miközben Sandra Bullock éppen azt fontolgatja, hogy beszáll a filmbe, ami egy Hubble-teleszkóp megjavításán ügyködő asztronautáról szól, aki egy balesetet követően kétségbeesetten próbál visszajutni a Földre.
  • Hiába kutyázták a kritikusok a Paranormal Activity folytatását, a nézők szerették, legalábbis erre utal az a 150 millió dolláros bevétel, amit eddig termelt világszerte. nem is nagy meglepetés tehát, hogy készül a harmadik rész is, ami majd 2011 október 21-én kerül a mozikba. Új Fűrész van születőben?
  • Úgy tűnik, Steven Soderbergh fogja rendezni a The Man from U.N.C.L.E. című tévésorozatból készülő filmes remake-t. A tévésorozat a hatvanas években volt látható, és egy közös amerikai-orosz kémügynökség kalandjairól szólt. A Warner 1990 óta igyekszik filmre vinni a sorozatot, most úgy tűnik, siker koronázza a húszéves vajúdást, ráadásul George Clooney is érdeklődik a főszerep iránt.
  •  Jamie Chung is szerepel majd a Másnaposok 2-ben, Ed Helms karakterének (a fogorvos) új menyasszonyát alakítva. A történet ezúttal egy elcseszett thaiföldi utazásról szól majd, az első rész főszereplői mind visszatérnek.
  • Denis Leary alakíthatja Emma Watson karakterének apját a Pókember-rebootban.
  • Brett Ratner kijelentette, hogy nagyon szeretné elkészíteni a Beverly Hills-i zsaru 4-et, és már 2009 óta dolgozik az ügyön, de a közeljövőben nem várható, hogy tető alá tudná hozni a projektet.