Hollywood még mindig leborul a pénisz előtt

2010.12.08. 13:41 Módosítva: 2010.12.08. 14:23

Helen Mirren csodálatos asszony és színésznő. Utóbbit sok filmben, így A királynő Oscarjával bizonyította, előbbit meg most, amikor kijelentette, hogy Hollywood még mindig leborul a 18-25 közötti férfiak és péniszeik előtt.

xposure 11082010 xpusalx 010

A Hollywood Reporter által megrendezett Power 100 Women in Entertainment reggeli most került 19. alkalommal megrendezésre, és a szórakoztatóipar legmeghatározóbb női jelentek meg, díjat Helen Mirren kapott.

A nálunk most a RED-ben látható Mirren konzervatív családban nevelkedett, édesanyja meg volt győződve róla, hogy előbb fog ő a Holdon sétálni, minthogy női miniszterelnök legyen. Karrierjét a hatvanas években kezdte a most 65 éves színésznő, aki szerint 50 felett sincsen vége egy színésznő pályájának, bár a 18-25 év közötti férfiakat és péniszeiket imádják még mindig Hollywoodban. Amik elég kicsik, tette hozzá nagy örömöt okozva ezzel. Sikerében nem tartja fontosnak, hogy 65 évesen szexi vagy nem.

Minden történetet, amit filmre, színházra vagy televízióra írnak, általában 20 férfire esik egy vagy két nő, szerencsés esetben három, és igaz ez Shakespeare-re is, mondta Helen Mirren, aki új filmjében, a Viharban ezért játszik egy eredetileg férfi karaktert, Prosperót Prosperaként.

A 100-as lista első helyezettje a Disney/ABC főnöke, Anne Sweeney lett, őt Amy Pascal a Sony Entertainment társelnöke követi, a harmadik helyre Bonnie Hammer az NBC Universal Cable Entertainment vezetője lett. A negyedik Oprah Winfrey, 26. Angelina Jolie lett.