Újraforgatták az utolsó Harry Potter végét

2010.12.29. 13:31

A Movieweb szerint a hétvégén újraforgattak néhány jelenetet a ketté szedett Harry Potter és a Halál ereklyéi epilógusához. A helyszín a londoni King's Cross állomás helyett a Leavesden stúdió volt. A Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész Amerikában és nálunk is 2011. július 15-én kerül a mozikba. A hajtás és a kép után spoilerezünk!

Ben clarke

A mozikban 2001 óta, könyv alakban 1997 óta hódító fantasysorozat utolsó részében megismerhetjük majd a fiatal Perselus Pitont, akit gyengéd érzelmek fűztek a Harry anyjához, Lily-hez. A tinédzser Pitont egy korábban ismeretlen, 14 éves srác, Benedict Clarke alakítja.

A Movieweb és a Screen Terrier beszámol egy másik gyerekszínész debütálásáról is: a korábban csak tévés produkciókban szereplő, 13 éves Bertie Gilbert lesz az epilógusban Scorpius Malfoy, Draco Malfoy és Astoria Greengrass fia, aki az utolsó rész eposzi küzdelmei után 19 évvel Harry fiaival és a többi régi szereplő gyerekeivel együtt száll fel a King's Cross pályaudvar 9 és ¾-ik vágányán a Roxfortba induló vonatra.