Remake készül a Vad bandából

2011.01.21. 10:55
  • Vannak olyan klasszikusok, amiket annyira azért nem jó ötlet újraforgatni, mert az eredetit felülmúlni nem nagyon lehet. Ezek közé tartozik Sam Peckinpah 1969-es, sokkolóan erőszakos Vad bandája is, amit a Warner készül feltámasztani. A döntés hátterében állítólag a True Grit (A félszemű) című film sikere áll (a Coen-testvérek eddigi legnagyobb bevételt hozó alkotása egy John Wayne-western alapjén készült).
  • Szintén a Warner szeretne új verziót látni az 1973-ban bemutatott Feltámad a Vadnyugat (Westworld) című sci-fi-ből.
  • Nagyon bízik a 127 óra Oscar esélyeiben a Fox Searchlight. A film jelenleg 76 moziban látható az USA-ban, de január 28-tól (az Oscar-nevezések kihirdetése után egy nappal) már 600 moziban fogják vetíteni. Az ilyen húzások egyébként be szoktak jönni, az Utolsó skót király esetében pedig tisztességes haszonhoz is vezetett.
  • A Marvel ismét elővette a Fekete párduc nevű képregényhős kalandjairól szóló filmtervet. A karakter először 1966-ban tűnt fel egy Fantasztikus négyes-füzetben, és az első fekete képregényhősnek tartják. 1990-ben Wesley Snipes főszereplésével akartak egy Indiana Jones-szerű kalandfilmet forgatni a Párducról, de az a terv kútba esett.
  • George Clooney maláriás lett Szudánban, ahol a helyi választások miatt tartózkodott (vélhetően a demokratikus feltételek biztosítása miatt), de már jól van.
  • A Rock of Ages című Broadway-musicalből filmet forgatnak, a főszerepekre Alec Baldwint és Russel Brandtet nézték ki. Mindkét színésznek énekelnie is kell majd a moziverzióban.