Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Sex and Zen 3D 6,7 millió dollárt kaszált

2011.05.03. 17:10
sexzen3d a p

Eddig 6,7 millió dollárt szedett össze a 3-D Sex and Zen: Extreme Ecstasy című, térhatású hongkongi erotikus vígjáték, ami egy hercegi háremben elveszett bölcsről szól. 4,1 millió dollár a kevésbé konzervatív kínai mozikból, 1,75 millió a tajvani piacról, 870 ezer dollár pedig Ausztraliából folyt be, miután április 14-től több ázsiai és ausztráliai moziban is bemutatták a 3,5 millió dollárból forgatott filmet, ami egy 1991-es kínai szerelmi történet remake-je.

A 3D Sex and Zen már most az év legjövedelmezőbb filmje Hongkongban, ahol korábban az I Love Hong Kong című újévi vígjáték volt a csúcstartó 3,3 millió dollárral. A térhatású erotikus film viszont már a premiernapon 360 ezer dollárral nyitott Hongkongban, megdöntve ezzel az Avatár 340 ezres rekordját. A Sex and Zen producerei egyébként még ennél is durvább bevételben reménykednek, mivel a film május 12-én debütál Dél-Koreában, júniusban pedig Indiában, Franciaországban és Olaszországban is bemutatják. (via Hollywood Reporter)