Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pompejiről forgat Milla Jovovich férje

2011.05.03. 15:57
Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich (fotó: IMDb)
Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich (fotó: IMDb)

Milla Jovovich férje, az első Resident Evil és az Alien Vs. Predador rendezője, Paul W.S. Anderson jövőre grandiózus katasztrófafilmet forgat a Vezúv kitöréséről és Pompeji utolsó napjairól, amibe a Titanicéhoz hasonló szerelmi szálat is keverne. A rendező terveit a Constantin Film finanszírozná, a forgalmazásban a Summit International, de Anderson a jövő héten kezdődő cannes-i filmfesztiválon is szeretné bereklámozni a tervét.

A forgatókönyvet a Mindörökké Batman írói, Lee Batchler és Janet Scott Batchler rakták össze. A történet főhőse egy tengeri kalmárfejedelemnél dolgozó rabszolga lesz, aki Kr. u. 79-ben Pompejiben álmodozik arról, hogy egyszer szabad lesz, és feleségül veheti a gazdája lányát. Szegény hősszerelmes persze nem tudja, hogy a kereskedő el akarja őt adni, a lány pedig egy korrupt római szenátor felesége lesz. A Vezúv kitörésekor hősünk épp a tengeren hánykódik egy hajón, de elhatározza, hogy megszökik, és kiszabadítja a kataklizma közepéből a szerelmét és a legjobb barátját, egy amfiteátrumban rekedt gladiátort.

Anderson 2012 tavaszán kezdené a forgatást a Resident Evil-filmek állandó producereivel, Jeremy Bollttal és Robert Kulzerrel. (via Hollywood Reporter)