Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Schwarzenegger tízmillió dollárt kaphat egy filmért

2011.05.03. 15:03
tk3s 269912 009

Kalifornia állam egykori kormányzója, az alpesi testépítőből lett Terminator már korábban bejelentette, hogy ha igény mutatkozik szolgálatai iránt, akkor szívesen visszatér a filmvászonra, bár ennek anyagi ellentételezéséről mélyen hallgatott. A Deadline.com azonban nem volt rest, és körbekérdezgetett az álomgyárban, hogy mennyit ér a kissé leharcolt izomzat és az összetéveszthetetlenül egyedi akcentus.

A 63 éves akcióhős új projektje egy 1975-ben íródott regény filmváltozata lehet, Cry Macho címmel. Arnold egy lótenyésztőt alakít a filmben, akinek a lova megnyeri a Kentucky derbit, de nem tudja kiélvezni a sikert, mert felesége és lánya meghal, ő meg inni kezd és depressziós lesz. Egy kétes hírű üzletember mellett kap valami melót, ami csak arra jó, hogy ne haljon éhen - de ebben sincs túl sok öröme, mert a főnöke megbízza egy veszélyes küldetéssel, amit nem utasíthat el, vissza kell hoznia a fiát Mexikóból, ahol az anyjával él.

A fizetése tízmillió dollár, plusz a bevétel 25 százaléka lenne, ami a korához, és ahhoz képest, milyen régen nem volt főszerepe, elég jónak számít. A csúcson 25 millió dolláros fizetést, 25 százalékos részesedést és magánrepülőgépet kapott a forgatás időtartamára, de Hollywoodban a húszmlliós szerződések kora már régen lejárt - a mostani ajánlattal Schwarzenegger egycsapásra visszatornázhatja magát az A-lista alsó részébe.