Will Smith agyára ment a Soho lakosainak

2011.05.12. 14:00
  • Will Smith éppen New Yorkban forgatja a Men In Black harmadik részét, aminek a rajongók nagyon, a helyszínül szolgáló negyed, a Soho lakói viszont egyáltalán nem örülnek. Smith a forgatás alatt egy hatalmas (egyes források szerint túlméretes), kétemeletes lakókocsiban lakik, ami állítólag nagyobb, mint egy átlagos környékbeli ház, és ami sokkal fontosabb: állandó zaj- és légszennyezési forrás. A lakókocsit a filmet forgató Columbia Pictures elszállíttatta.
  • A Men In Black 3-hoz kapcsolódó hír, hogy lesznek benne időutazós jelenetek is, ezek közül az egyikben Andy Warhol is feltűnik majd a Saturday Night Live című tévéműsorból ismert Bill Hader alakításában.
  • A Piranha 3D folytatásában, a Piranha 3DD-ben David Hasselhoff is szerepel majd Christopher Lloyd, Ving Rhames és Paul Scheer oldalán.
  • Rachel Weisz lehet Jeremy Renner ellenfele az új Bourne-filmben. A színésznő egyébként Mila Kunis gonosz nővérét is el fogja játszani Sam Raimi Oz-filmjében.
beimbagg051709-004
  • Alec Baldwin kiszállt a Rock of Ages című zenés filmből, amiben Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Russell Brand, Paul Giamatti, Bryan Cranston, Mary J. Blige, és Malin Akerman is szerepelni fog.