Julia Ormond szülte Supermant

2011.06.24. 11:40
  • 16,5 millió dolláros bevétellel nyitott Kínában a The Founding of the Party című nagyszerű propagandafilm, amiben a kínai kommunista párt születését és Mao Ce-Tung felemelkedését dolgozzák fel a lelkes párfilmesek, olyan, nemzetközileg is ismert színészekkel, mint Chow Yun-fat vagy Fan Bingbing (képünkön). A filmet 1600 moziban, összesen 7800 vásznon mutatták be, és ha a premier nem esett volna egybe a Kung Fu Panda 2 bemutatójával, biztos többen lettek volna kíváncsiak rá.
000 DV706747
  • Megan Fox és John C. Reilly is szerepelni fog a The Dictator című új Sacha Baron Cohen-filmben. A történet egy kecskepásztorról, illetve a az USA-ban eltűnő egykori diktátorról szól (mindkét szerepet Cohen alakítja majd)..
  • Csütörtökön este került sor a Transformers 3 világpremierjére Moszkvában, a 33. alkalommal megrendezett nemzetközi filmfesztiválon. A film szereplői és készítői a vörös szőnyegen is végiglejtettek, itt egy galéria róluk.
  • Megvan Superman anyja is: Julia Ormond alakítja majd az S-betűs pizsamafelső iránt zavarba ejtő vonzalmat érző idegen lény szülőanyját a Krypton bolygón (Russell Crowe meg az apját). A földi nevelőszülőket Kevin Costner és Diane Lane kelti majd életre Zack Snyder filmjében, ami a Man of Steel címet kapta.
  • Remake készül az 1983-as War Games (Háborús játékok) című filmből, a rendezője a Horrible Bosses-t jegyző Seth Gordon.
  • Jamie Foxx lesz Django Quentin Tarantino új filmjében, a spagetti westernek előtt tisztelgő Django Unchained-nek. További szereplők: Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson.