Mark Wahlberg lehet az új holló

2011.08.17. 15:42

Kiszállt Bradley Cooper A holló című filmklasszikus feldolgozásából, helyére Mark Wahlberg vagy Channing Tatum érkezhet. Az 1990-es évek egyik legnagyobb filmsikerének számító film feldolgozását Juan Carlos Fresnadillo rendezi. Cooper egyeztetési gondok miatt vált ki a produkcióból. A forgatás a tervek szerint ősszel kezdődik, a felkapott színészre azonban két szerep is vár az elkövetkező hónapokban: a Silver Linings Playbook és a Paradise Lost.

Az 1994-es eredetiben Bruce Lee fia, Brandon Lee játszotta Eric Dravent, a megölt fiatal rock sztárt, aki visszatér a halálból, hogy bosszút álljon a bandán, amely végzett vele és barátnőjével, akit meg is erőszakoltak. A film alapjául James O'Barr 1989-es képregénye szolgált. A forgatás tragédiába torkollott, az akkor 28 éves Brandon Lee-t vaktöltény helyett éles golyókkal felszerelt fegyverrel lelőtte egyik színésztársa.

Mind a mai napig tisztázatlan, hogy a pisztolyba miként került vaktöltény helyett éles lövedék. Az alkotást végül Lee kaszkadőrének és speciális technikáknak köszönhetően fejezték be.