Alakul Stallone öreg akciócsapata

2011.09.07. 10:11

Az Expendables 2-ben csatlakozhat a járókeretes szupercsapathoz Van Damme és Chuck Norris. Nagyobb szerepet kap Schwarzenegger és Bruce Willis.

Az Expendables 2. már most a legszórakoztatóbb filmes vállalkozásnak tűnik. Az első rész egy félig elmondott poén utáni zavart döbbenettel ért fel, bár egy-két jelenet azért jó volt. Ami ennél is fontosabb a gyártóknak, hogy elképesztő, 275 millió dolláros bevételt ért el a film.

A folytatásban rátesznek egy lapáttal az alkotók, és a hírek szerint megnyerték maguknak a 2005 óta nem forgató Chuck Norrist és Jean-Claude Van Damme-ot is. Az első részben nyújtott cameózásuk után a másodikban komolyabb szerepet kapt Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is, utóbbira állítólag főgonoszként számítanak. Schwarzenegger a Last Stand című filmet, Willis valószínűleg a Die Hard 5. részét forgatja még, illetve a remek humorú Rednek is lesz folytatása. A csapathoz csatlakozik az a Scott Adkins is, aki elég súlyosan néz ki amellett, hogy milyen jóképű.

A forgatás októberben kezdődik, ismét jön Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren és Sylvester Stallone is.

Az első résszel szemben a másodikat már nem Sylvester Stallone rendezi, hanem Simon West, aki a Con Airt, a Tomb Raidert és A mestergyilkost is jegyzi.