Ki rendezi az új Bridget Jonest?

2011.10.05. 10:26

Januárban kezdhetik forgatni a Bridget Jones harmadik részét, de sajnos a Koszorúslányokat viccesen megoldó Paul Feig nem vállalta be a rendezést. Fejlesztette a forgatókönyvet, és úgy volt, rendezni is fog, de mégsem. Állítólag mindenben megegyeztek már a Universallal, ezért meglepő a döntés. A stúdió most angol rendezőt keres.

A Bridget Jones harmadik részében visszatér a főszereplő Renée Zellweger, Colin Firth és Hugh Grant is. A sikerkönyv írója, Helen Fielding egy interjúban azt mondta, új könyvön és forgatókönyvön is dolgozik, de azt még nem tudja, hogy a kettő ugyanaz lesz, vagy sem. Egyébként Bridget Jones terhessége is felmerült, mint központi téma.

Az előző két rész óriási siker lett. Bridget Jones a mozikban 2011-ben jelent meg először (Bridget Jones naplója), és rögtön óriási siker lett. Huszonöt milliót költöttek rá és 281 millióval távoztak az alkotók. Bridget Jones második eljövetele 2004-ben volt, ekkor már 40 milliót költöttek rá, 262 millió dollárt nyertek.

A Koszorúslányok óriási siker lett, így Paul Feig teljesen be lett táblázva. Jelenleg egy Judd Apatow-filmet készít, aminek Jon Hamm és Melissa McCarthy lehet a főszereplője, de pletykált egy filmről, amit a nézők már ismernek, de még nem beszélhet róla (folytatás vagy reboot lehet). A Koszorúslányoknak is készülhet folytatása, mert elképesztő üzleti siker lett: a 32,5 millió dolláros büdzsé 286 milliót hozott vissza. A baj csak az, hogy a főszereplő Kristen Wiig korábban azt mondta, nem szeretne folytatást csinálni a filmnek, mert a Saturday Night Live-ban tölti utolsó évét, arra figyel minden erejével.