Clint Eastwood megint főszereplő lesz

MTI/Index
2011.10.07. 11:42 Módosítva: 2011.10.07. 11:44

A 4 Oscarral és 115 egyéb filmes díjjal kitüntetett örök cowboyhős, Clint Eastwood eredetileg a 2008-as Gran Torinóval akarta lezárni színészi karrierjét (rendezőként azóta is leforgat évente egy díjhalmozó filmet), de most bejelentette: Trouble With The Curve című, új baseballdrámájában saját magának adná a főszerepet. A sztori egy öreg játékosvadászról szól, akinek egyre rosszabb a látása, de a lányával elindul egy utolsó nagy körútra, hogy új tehetségeket igazoljon le a csapathoz.

Hosszú ideje ez lenne az első olyan film, amiben Eastwood a főszereplő, de nem ő a rendező. Az új rendező Robert Lorenz lenne, aki a 2003-as Titokzatos folyó óta a Clint Eastwood-filmek állandó producere, de az ismerettsége a színésszel sokkal régebbi: ő volt A szív hídjai second unit directora. Eastwood és Lorenz nemrég fejezte be a J. Edgar című alkotást, amelyben Leonardo DiCaprio alakítja a Szövetségi Nyomozóiroda, az FBI híres főnökét, J. Edgar Hoovert.

A 81 éves színész-rendező egyébként idén novemberben kezdte volna A Star is Born című filmjének forgatását Beyoncéval a főszerepben, de az énekesnő terhessége miatt el kellett halasztani a munkálatokat.