18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ami a reszelésen túl van

2011.10.08. 21:59

A pornó mocskos, mégis csillogó világ, még ha csak látszatvilág is, ahol mindenki rögtön akarja és élvezi, ráadásul bármilyen hosszan. A műfaj nagy alkotója, Kovi most Bűnös élvezet címmel írt könyvet.

A harcsabajuszú, túlsúlyos Kovács István, akit mindenki Koviként ismer, valószínűleg egy Elmore Leonard-regény anakronisztikus, titkok közt élő, de mindig felfelé törekvő árnyékembere. Az átlagférfiak példaképe ő, hiszen ő az ember, aki megkapja a legjobb nőket, és mégis úgy néz ki, mint egy benzinkutas vagy postás: ha tükörbe nézek, ő néz vissza. Az ember, akit Kovinak hívnak nem lehet celebekkel körülölelt sztár. Az átlagember-szerűsége tette mindig érdekessé, és csak néha, kilókkal folytatott nyilvánosság előtt zajló személyes harca tette viccessé. Mutatunk is mindjárt pár képet: az egyiken izzadtan csuklik össze az árnyékban egy törölközővel a nyakában, a másikon a díjait ünnepli zakójában. Ettől ő a hősünk.

Négy pornó-Oscar szerény és álszerény tulajdonosa, az egyik legviccesebb honi mikroblog szerzője, Kovi végre megmutatja a mindannyiunk számára fontos pornós világot könyvében, a Bűnös élvezetben. Ami a reszelésen túl van.

A létről és a szexről

"Soha egyetlen nőt sem szólítottam le az utcán" - vallja meg Kovi, aki egy béna fallabdás mozdulat miatt került a pornószakmába. A Hiltonban játszottak sokat, amikor egy rossz ütés után eltalálta a térdét, amit egy baktérium támadott meg később. Ekkor 33 éves volt, 75 kg, sportos és boldog. Fotózott, videotékát üzemeltetett, filmeket forgalmazott, sőt saját kezűleg másolta a VHS-eket, amikor bekerült a pornóbizniszbe.

Egy nagy baj van: a könyv olvasásaközben nem tudok nem Kovi válogató és tesztelő ujjára és a castingdíványra gondolni, pedig saját magáról írt könyvében többször kijelenti, hogy ő a legtisztességesebb pornóproducer és -rendező a Földön. Annyira tisztességes, hogy a lányokat szinte családtagnak kezeli, a fiúkat meg testvéreinek. Igazi keresztapa Kovi, akinek nyilván van egy sötét oldala, de arról itt nem lesz szó, az én-könyveknek nem ez a célja. Azért minden egyes önmagáról elmondott jó történet azt bizonyítja, hogy sok szórakoztató, de sötét dolgot elő lehetne kaparni róla.

A mítoszromboló kérdés: jó elhinni Kovinak, hogy nem dugott meg senkit a pornóforgatásokon, vagy nem? És ki az, aki ezt elhiszi, hogy nem? Van értelme az életnek, ha nem? Kovi válasza persze az, hogy van.

Pornóország pornócárja

Pornónemzet vagyunk, és ha nincs más megoldás, erre akár büszkék is lehetünk. Kovi pornókeresztapa ebben a világban: a könyvből egy ügyes vállalkozó képe rajzolódik ki, aki felépített a semmiből egy birodalmat, aminek vannak hősei és áldozatai, de leginkább gyártósora. Kovi a gazdasági életet és a termelést teljesen felforgató Henry Fordhoz hasonlóan csak a rendszert nézi. Nem a pinát magát (néha azt is: Mandy Brightnak csiklandós a csiklója, úgyhogy ezzel valószínűleg a legviccesebb hátránnyal küzd a szakmában, mégis csinálja. Együtt nevetünk!).

A kezdet vicces és nehéz volt. Az első két filmjéhez a címeket valószínűleg egy pornócím-generátor készítette: a Buja gyertyák című filmben tizennyolc gyertyát dugnak fel a hősnőnek, a Franciás pezsgőről Kovi maga se sokat tudott elmondani, mert a leírásból úgy tűnik, megvalósította Marcel Proust és James Joyce regényeinek zanzáját: "a sztorija egy kicsit bonyolultabb, most nem is osztanám meg a történetet, a lényeg az, hogy a film pezsgőbe élvezéssel zárul". Az intellektuális pornó kitalálója lenne a mester? A meglepetés mégsem ez, hanem cége, a Luxx fantasztikusnak aligha nevezhető szlogenje, ami viszont üzletileg jól sült el: Magyar film, magyar szereplőkkel. Tényleg volt olyan világ, amikor ez még különlegességnek számított?

Nem árulunk el nagy titkot, amikor megsúgjuk, a pornó világa pontosan olyan világ, mint egy konzervgyár, vannak férfiak és nők, gyártósor, boldog tulajdonos, sok szemétkedés és sértődés. Egy különbség van, hogy sokat dugnak benne, ha jó, ha nem jó. A Bűnös élvezet nem hoz nagyon új történeteket, de azért megmutatja a pornószakmát belülről, már amennyit látni szabad belőle. Ideális esetben egy sokkal jobb szerkesztőt kellett volna kapnia Kovinak, egy igazi társszerzőt, aki visszakérdez, segít, kiegészít, színesít. Aki tudja, hogy melyik történetet hogyan kell megírni, mert sok jó miktrotörténet van, amelyek belehullanak a semmibe.

A kiválasztás nehézségei

Kovi a könyvében azt írja: "Nem vagyok nőgyógyász, a puncit ritkán veszem tüzetesebben szemügyre". A világon a két legálomszerűbb foglalkozás minden bizonnyal a NASA űrhajósának és Kovi pornósának lenni, bár mindkettőt nagyon nehéz elérni. A két hivatást az amalgámtömés kapcsolja össze: "Elég kiábrándító látvány, ha egy jelenet csúcspontján, az élvezésnél a lány kitátja a száját, és ronda fekete pöttyöket látni a fogain". "Az sem baj, ha a lány incselkedik velünk egy csöppet, elvégre nem favágásra, hanem erotikus filmre kértük fel" - mondja Kovi az állásinterjúról, ami pontosan úgy működik, ahogy minden állásinterjú, csak a következő három kérdésre kell tudni meggyőző választ adni: 1, az anál menni fog? 2, nem undorodsz a spermától? 3, nem húzod el a fejed, ha fröccsen? Ha ezekre a nagyon vágyott igen-nem-nem érkezik válaszként, akkor már nagyon jó a helyzet. Kovi egyébként sem misztifikálja túl a szakmai tudását, hiszen alaputasításokkal dolgozik: "Szopj, fordulj, négykézláb, menj hátra stb."

A férfi a kincs

Ön hányszor élvez évente? Egy profi férfi pornós 180-at (gondolom, ez a forgatás száma). A lányok kevesebbet, mert őket többet mutatja a kamera, ezét nem lehet elhasználni az arcukat. A farok elkophat, mert arra nem figyelnek annyian. "A fiúk nagyrészét már a farkukról megismerem" - állítja a producer-rendező, aki szerint olyan kevés jól dolgozó farok van, hogy sokszor ugyanahhoz a farokhoz más-más arc kerül. Ehhez kapcsolódik néhány fontos információ:

  • Lauro Giotto, Steve Holes és Christopher Clark a legjobbak
  • A szakmában nem a hosszú, hanem a vastag farok az ijesztő a lányok számára
  • Nem érdemes a féfiak farkát injekciózni, mert szétmegy a májuk
  • Nem jó, ha a lány túlzottan szereti a szexet, mert ha gyorsan beleveti magát, akkor nem lehet leforgatni vele egy egész filmet
  • Kovi szinglikkel szeret dolgozni, és azt a szót használja, hogy szingli
  • Az arcra élvezést nem bírja

Leegyszerűsítve, hogy kinek mi a dolga a pornóforgatáson: a férfi dolga, hogy felálljon a farok, a nőé, hogy felvillanyozzon, mondja a nem túl meglepő, ám fontos tényeket Kovi. Ezek után nem a pornózás tűnik a legizgalmasabb munkának, ahogy azt 14 évesen elképzeltük, ráadásul csak a Mikulás és a húsvéti nyúl gyerekkori lelepleződésével ér fel az a trauma, ami a felszopólányok hiányát illeti.

Kovi mindent maga csinált, például a szinkronizálásnál megmutatta a saját ujján, hogy kell cuppogtatva szopni. De azt is mindig elmondja a lányoknak, hogy "a makkot vegyék a szájukba, forgassák, játszanak vele".

Írhatott volna

A könyv marketingeseinek ügyes munkája miatt szinte minden történetet ismerhetünk már a Blikkből. A mostanában jobbikos, egyébként a Hótehénkében Hapcit alakító Kabai Zoltán belebukott a könyv egyik, rá vonatkozó állításába és most pert indít Kovi ellen. Névtelen sztárokról derült ki, hogy lányokat rendeltek a producertől, aki ezeket a kéréseket nem teljesítette. Szó esik Zalatnay Ciniről és egy kiválasztott vibrátorról, az operatőrével összefekvő, beképzelt Victoria Swingerről és a hirtelen trashcelebbé váló, az ágyban fadarabként mozgó Kelemen Annáról. Michelle Wild első filmjét egy hűtőházban forgatta: a lányok húskampókról lógtak le, amitől a pornósztár sokkot kapott. Ja és épp most Alekosz rendezne Kovi segítségével pornót.

Kovi botránykönyvet akart írni, de az nem sikerült neki. Valószínűleg írhatott volna igazi botránykönyvet is, de annál rendesebb ember. Ezért ő minden benzinkutas zsiros ujjú hőse, aki napról napra elhiteti velünk, hogy nincsenek elérhetetlen lányok.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport