no

Brad Pitt kőbányai konzervgyárban forgat

2011.10.10. 17:01

Brad Pitt hétfőtől forgatja Budapesten a World War Z című filmjét, miután szombaton Magyarországra érkezett. Pitt a Marc Foster rendezte filmben egy ENSZ-alkalmazottat alakít, a magyar produkciós partner pedig a Mid Atlantic.

tk3s hemedia pitt set 290037710

A World War Z (Zombik világháborúja) című film stábja Budapesten többek között a régi kőbányai konzervgyári épületében dolgozik hétfőtől előreláthatólag négy hétig. A film akciódús fináléját forgatják itt: a gyári munkások csapnak össze a zombikkal. Emellett a XI. kerületben is dolgoznak majd. A filmet eddig máltai és skóciai helyszíneken forgatták.

Brad Pitt Angelina Jolie színésznővel, valamint hat gyerekükkel szombat délután landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ugyanazt a budai villát bérelték ki, ahol tavaly is laktak. Akkor Angelina Jolie délszláv háborús filmjét forgatták itt, és ebben Pitt is játszott egy kisebb szerepet, le is lőtték.

Így ez már a harmadik alkalom, hogy Brad Pitt Magyarországra érkezett. 2001-ben Robert Redforddal az oldalán nálunk forgatta a Kémjátszma című krimi egy részét.