Fülöp, Evelin
EUR 394,85 Ft
USD 369,34 Ft
13 °C
27 °C

Az Avatar 2-ben feltámad Sigourney Weaver

2011.10.12. 15:01

Meglepő vagy nem meglepő fordulattal James Cameron az Avatar folytatásában feltámasztja az első részben elhunyt dr. Grace Augustine Pandora-kutatót (Sigourney Weaver).

Sigourney Weaver az Avatarban
Sigourney Weaver az Avatarban

James Cameron  a Vulture-nek adott interjújában  frappáns magyarázattal állt elő, amikor rákérdeztek, mégis hogy tér vissza. Szerinte egy scifiben senki nem hal meg, van időutazás, a DNS-sel is lehet játszani, vagyis millónyi racionális módja van annak, hogy valaki ne haljon meg. A halál csak akkor történhet meg, ha a DNS-ét eltávolítják az univerzumból. Cameron nem viccel, amikor megalapozza a trilógiáját.

Weaver az Avatar forgatásán
Weaver az Avatar forgatásán

James Cameron korábban azt mondta, hogy 2014-ben jön a második rész, 2015-ben a harmadik. A folytatásokban lesz Sam Worthington és Zoe Saldana.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás