Javier Bardem lesz James Bond gonosza

2011.10.12. 09:42

Javier Bardem rábólintott a felkérésre, ő lesz a Bond 23 munkacímen futó filmben a gonosz. Daniel Craig így méltó ellenfelet kap.

Már hónapokkal ezelőtt lehetett hallani a hírt, hogy megkeresték az Oscar-díjas színészt (háromszor jelölték) a szereppel, de hivatalosan csak most erősítette meg az ABC Nightline című műsorában.

A szerepéről nem sokt tud még, de nagyon izgatott, mert a szülei kiskorában mindig elcipelték a Bond-filmekre, így mindegyiket látta.

Javier Bardem
Javier Bardem
Fotó: Valerie Macon

Az nem kérdés, hogy Bardem remek lesz gonosznak, hiszen a Coen testvérek Nem vénnek való vidék című filmjében a hülye hajával együtt is csodás volt, amikor Anton Chigurh-ként pörzsölővel sétált.

A filmet Sam Mendes rendezi, aki többek között az Oscar-díjas Amerikai szépséget, a kifejezetten jó iraki áborús mozit,  Börnyakúakat, a csalódott romantikus A szabadág útjánt, valamint a magával ragadó Továbbállókat rendezte. A 23. Bond-filmben szerepet kap Ralph Fiennes, Judi Dench, Naomie Harris is, a Bond-lány pedig a gyönyörű Bérénice Marloche lesz.

A James Bond következő részét 2012. novemberében mutatják be, aminek a találgatások szerint James Bond: Skyfall lesz a címe. Ezt erősíti meg, hogy lefoglalták a JamesBond-Skyfall.com és a Skyfallthefilm.com oldalakat is.