Dubaiban mutatják be a Mission Impossible következő részét

2011.11.14. 14:58 Módosítva: 2011.11.14. 16:32

Hamarosan a mozikba kerül a Mission Impossible negyedik része, a bemutatóra egészen pontosan december 7-én kerül sor a Dubai Nemzetközi Filmfesztiválon. A Tom Cruise és Jeremy Renner főszereplésével készült filmet tavaly forgatták le Dubaiban és a produkció többek között olyan látványos jeleneteket is tartalmaz, mint Cruise egyensúlyozása a világ leghatalmasabb toronyépületén, a Dubai Burj Khalifa-án. Cruise, Brad Bird rendező, valamint számos más híresség is jelen lesz a fesztivál nyitó estjén, melynek a Madinat Jumeirah luxusszálloda-komplexum ad helyet.

A film sztorija szerint Curise és csapata harcba száll, hogy tisztára mossák a szervezet nevét, amit korábban valami világméretű terrorista szerveszkedés mocskolt be, és ehhez mindenféle kütyüre, magas heylekről való ereszkedésre és/vagy lélegzetelállító egyensúlyozásra és persze lassított felvételre is szüksége lesz. A Dubai Nemzetközi Filmfesztivál elnöke úgy nyilatkozott, hogy a produkció illik a nyitóesthez.

„Véleményem szerint a film nagy hatással lehet a régió filmiparára és további utakat nyit meg az együttműködésre, emellett felhívja a világ figyelmét a Közel-Kelet filmművészetére.” – mondta Abdulhamid Juma, a fesztivál elnöke.