2011 legszörnyűbb Twilight-kütyüjei

2011.11.17. 11:46

Az Alkonyat-filmek a mozivászon után különböző tárgyak formájában a boltok polcaira is felkerültek - írja az io9.com. Több tonna nevetséges kütyü, melyek között akad műanyag vámpírfog, I love Edward póló, és twilightos óvszer is.

Fotó: Etsy

Ha pedig ez nem lenne elég, a 25 legfurcsább tárgy listájára szerepel többek között egy Breaking Dawn sütőtál, valamint egy alkonyatos „Én kicsi pónim” esküvői szett. Edward frizurája, ami korábban vicc tárgyát képezte, olyan népszerű lett, hogy az elborult jelmezfanatikusok számára elkészült az „Éjszaka Rómeója” paróka, ami a főhős vámpír hajkoronájának másolata. Ha pedig nem elégszik meg valaki a műhajjal, már Edward frizuráját ígérő hajsütővassal is próbálkozhat.

Fotó: Etsy

A „Team Charlie” póló a bizonyíték arra, hogy Edwardon kívül, a rendőrpapa Charlie szintén népszerű a maga Magnum bajuszával. A lista egyik legszörnyűbb kezdeményezése azonban mégiscsak az Edward szappan.

Végül persze a rémségek tárházából nem hiányoznak a jól ismert műanyag figurák, alsóneműk, ölelhető Edward babák, tampontartók, Twilight embrió díszek, pelenkák, kitűzők, és szörnyűbbnél szörnyűbb alkonyatmintás farmerok.