Japán scifiben szerepelne Tom Cruise

2011.12.02. 16:11 Módosítva: 2011.12.02. 16:52
tk3s bm cruise 00853945
Fotó: Northfoto

Tom Cruise úgy tűnik, megtalálta új, nagyszabású projektjét, az All You Need Is Kill című filmet, amit Doug Liman rendez majd Dante Harper forgatókönyvéből. Ezzel kicsit besűrűsödött a hamarosan nálunk is látható Mission Impossible 4 sztárjlnak programja, hiszen már korábban aláírt az Oblivion című posztapokaliptikus sci-fi-hez, amit Joseph Kosinski rendez.

Az All You Need Is Kill már hónapok óta foglalkoztatta Cruise-t, de csak most döntötte el, hogy elvállalja a főszerepet a Hiroshi Sakurazaka japán író regnyéből készülő filmben. A történet a jövőben játszódik, a Földet éppen egy idegen faj igyekszik leigázni, mi meg harcolunk ellenük ezerrel. Cruise egy katonát alakít, aki minden nap újra és újra ugyanazt az egyet éli át (mint Bill Murray a zseniális Idátlen időkig című vígjátékban), támadnak az ET-k, ő harcol, majd szörnyethal.

Az egyik ilyen menet során észreveszi, hogy egyre jobban megy a gyilkolászás, és ennek, valamit más körülményeknek köszönhetően (feltűnnek olyan személyek is a színtéren, akiknek semmi keresnivalója nem lenne arrafelé), elkezd azon gondolkodni, hogyan kerülhet ki a mókuskerékből.