Danny Trejo ismét faszagyerek lesz

2011.12.27. 11:35

Bad Ass címmel készült el Danny Trejo legújabb filme, amiben egy vietnami vezeránt alakít (jó régen láttunk már ebben a témakörben mozifilmet), aki egy szép napon bepöccen a buszon, és három skinhead seggfejnek töri össze a fejét, utána meg nekilát egyszemélyes igazságtevő terminátorknt megtisztítani az utcákat.

Legalábbis ez derül ki a film imdb.com-os adatlapjáról és az alábbi trailerből is, de a dologhoz azért hozzátartozik, hogy ez akár egy ordas nagy kamu is lehet, amit egy Beard Man azaz Szakállas ember néven elhíresült fazon történetét felhasználva ütötek össze vicces kedvű hollywoodi arcok.

Thomas A. Bruso valóban egy vietnami veterán, aki egy buszon utazva azon vette magát észre, hogy egy fekete utastársa folyamatosan kóstolgatja mindenféle faji problémákkal, majd a végén még szájba is vágja. Bruso agyában ekkor elpattant valami, és úgy megverte a támadót, mint szódás a lovát.

A Trejo-filmben a főszereplő mexikói, a támadók fehérek, és a balhé nem közvetlenül a Szakállas embernek címzett beszólások miatt tör ki, hanem egy fekete utastársa vegzálása miatt, de az alapötlet egyértelmű, honnan jött. A Bruso-incidensre 2010 elején került sor, a filmet idén forgatták, magyar bemutatóról egyelőre nem tudni.