Minden politikus seggfej

2011.12.27. 12:09

Daniel Craig, a mostani James Bond, és a Tetovált lány amerikai remake-jének főszereplője (meg kismillió másik film sztárja) egy hete még a Kim Kardashianhoz hasonló megélhetési celebeket osztotta ki, most a politikusok voltak soron. Craig sajtósa biztos nagyon örül ügyfele kirohanásainak, illetve az utána óhatatlanul következő romeltakarításnak, de a színész úgy tűnik, nem nagyon hallgat senkire, amikor véleményt nyilvánít valamiről - ha kérték rá, ha nem.

Kate Winslet és Daniel Craig
Kate Winslet és Daniel Craig

Craig a Men's Journal újságírójával beszélgetve bökte ki, mennyire idegesíti az, hogy a politikusok a celebritásokkal smúzolnak. "Tony Blair a legroszabb, már-már olyan, mintha a Mephistót nézném élőben. Lassan mindegyikük ilyen, még azok is, akik egyébként normálisak. Mi, színészek, nagyon rendesek vagyunk egymással, ezek a seggfejek viszont kurvára hátba szúrnak, ahogy elfordulsz."

Tony Blair legendásan sok zenészt, színészt és egyéb hírességet fogadott a Downing Street 10 alatti miniszterelnöki rezidenciájában. 1997-es választási kampánya alatt előszeretettel mutatkozott mindenféle celeb társaságában, aki nem futott elég gyorsan előle. Noel Gallagher, az Oasis szókimondó gitárosa el is küldte a búsba azután, hogy Blair próbált törleszkedni a zenekarhoz.