Lincoln most a zombikra támad

2012.02.01. 17:02

A gagyigyáros The Asylum filmstúdió úgy döntött, előre meglovagolja Timur Bekmambetov mozijának várható sikerét, és ők is az USA tizenhatodik amerikai elnökének különleges harci képességeire összpontosítanak. Lincoln náluk zombikat öl majd.

Az Egyesült Államokban június 22-én mutatják be Bekmambetov, az Éjszakai őrséggel fémjelzett vámpírszéria és a Wanted rendezőjének új filmjét, az Abraham Lincoln: Vampire Huntert. A film kevert műfaj, horrorvígjáték lesz. A vámpírvadász Lincoln várható sikerén felbuzdulva a The Asylum stúdió úgy döntött, létrehozza saját verzióját a szupergyilkos Lincolnra, így ők az Abraham Lincoln Vs. Zombies című filmmel licitálnának rá a kazah rendező mozijára.

A The Asylum nagy stúdiók jól működő franchise-ait utánozza le ugyanabban az évben, így lett a Freddy Vs. Jasonből náluk Vampires Vs. Zombies, vagy az Avatarból Princess Of Mars, mindkettő a nagy film gyártási évében.

Az Abraham Lincoln Vs. Zombiest jelenleg Georgia államban, Savannah-ban forgatják, s a produkció már fenyegetéseket is kap a forgatás miatt. Az egyik levélben például ez állt: „Savannah átkait olvasom a fejetekre, ami egész életeteken át kísért majd titeket, ha itt forgatjátok le a filmet. Én szóltam.” A film mottója pedig így szól: A brutális polgárháború idején Abraham Lincoln még eggyel több terhet vesz a vállára: pusztuljanak a Szövetséges Zombik!