A Macskanő leverte Ozzy Osbourne-t

2012.02.03. 15:16

Hollywood egyik turistalátványossága a Hollywood Boulevard azon szakasza, amin a Walk of Fame, azaz a Hírességek sétánya is található - itt láthatók a sztárok csillagai a járda betonjába applikálva. A stétány közepén áll a híres Kodak színház, ami ugye már nem sokáig viseli ezt a nevet, ez előtt szoktak álldogálni hollywoodi filmes ikonoknak beöltözött jóemberek, Darth Vader, Marylin Monroe, Macskanő, Jack Sparrow kapitány és így tovább. Csütörtök délután, miközben a szomszédos Grauman's Chinese Theatre nevű moziban éppen egy filmbemutatóra készültek, Macskanő úgy felidegelte magát Ozzy Osbourne alteregóján, hogy a végén könnygázzal fújta le.

catwoman.png

Macskanő, aki az esetet jelentő blogot külön megkérte, hogy ne polgári nevén emlegessék, azt állítja, hogy két hírességnek öltözött részeg fickó egész nap csak balhézott a többiekkel, állandóan beszóltak mindenkinek, és beálltak a képekbe, amiket turisták igyekztek készíteni a nőről. Macskanő figyelmeztette Ozzy-t, hogy ennek nem lesz jó vége, de az nem állította le magát, így kapott az arcába egy nagyobb adag könnygázt.

Nem ez az első eset, hogy a filmes karaktereknek beöltözők közösségében elszabadul a pokol, tavaly Spongyabob addig molesztált két nőt, míg pofán nem verték, és rá nem hívták a rendőröket, 2009-ben Pókember vert fejbe egy férfit az utcán, 2007-ben pedig Csubakka fejelt le egy idegenvezetőt, amikor az megkérte, hogy ne riogassa a japőn turistanőket.