Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C

Bollywoodnak is lett Hírességek sétánya

2012.03.28. 15:47

Megnyílt a bollywoodi Hírességek sétánya: a hollywoodi mintájára született indiai látványosságot szerdán avatták fel Mumbaiban.

A két kilométer hosszú sétány a mumbai tengerpart mentén húzódik, és a bollywoodi sztárok kézlenyomatát, valamint aláírását őrzi majd a kövezetbe süllyesztett bronz táblákon. A sétány hírességei között fog szerepelni Karína Kapúr, Szonam Kapúr, Ranbir Kapúr, Sarmíla Tagore, Mína Kapúr, Sabána Azmi és Sridevi is.

A sétány az UTV televízió kétéves munkája nyomán született meg: ennyi időbe telt a szükséges engedélyek és kéznyomok beszerzése. "Ki akartuk fejezni a tiszteletünket a nagy bollywoodi sztárok iránt, akiknek olyan sokat köszönhetünk" - idézte a The New York Times az UTV Stars gazdasági igazgatóját.

Számos bollywoodi legenda, így Radzs Kapúr, Dilip Kumár vagy Amitábh Bacscsán életnagyságú bronzszobra is helyet kap a promenádon. Összesen mintegy száz kéznyomot és hat-nyolc szobrot állítanak fel. Gandhi elmondta, hogy a sétány finanszírozását, fenntartását és promócióját kizárólag az UTV végzi. "Az egész ágazat támogatását bírjuk" - hangsúlyozta.