Bruce Willis büdösben forgat

2012.05.21. 11:16

Bruce Willis rövid Cannes-i kitérőt követően ismét BudaMoszkvaPesten forgat, egészen pontosan a nyóckerben, a Horváth Mihály téren, ahol a Die Hard - Drágább, mint az élet című akciófilmben menti meg a világot éppen. Mivel a történet Moszkvában játszódik, a főváros kerületeiben olyan épületeket kerestek, amik elmennek egy orosz bérháznak vagy külvárosi szállodának is, mint például ma, amikor az Ukrajna szállót a Horváth Mihály tér egyik régi bérháza alakítja majd.

A stáb szerencsétlenségére a teret határoló Baross utcában és tér északkeleti sarkában, a templom mögötti területen éppen most újítják fel a csatornahálózatot, aminek köszönhetően penetráns szarszag lengi be a forgatási területet. A filmesekre rendőrök és sárga mellényes sameszek vigyáznak, a területet kerítésekkel vették körbe és fekete lepellel takarnak le mindent, ami érdekes lehet.

A templom elől azért sikerült lefotózni Bruce Willis lakókocsiját, és az épületet orosz szállóvá varázsoló munkásokat. Willis érkezését öt-hat fotós várta a templom mögötti területen, közvetlenül a csatornaszag epicentruma mellett, de tisztességes képet nem tudtak készíteni róla, mert a kocsiból kiszállva egyből a lakókocsiba sietett. Persze hosszú még a nap, a stáb területfoglalási engedélye este tízig szól. Ha valami érdekeset látunk napközben, frissítjük a posztot.