Hugh Jackman augusztustól forgatja a Farkas 2-t

2012.05.23. 13:43

Igen, mi is tudjuk, hogy a Wolverine az nem farkas, hanem rozsomák, de nem mi tehetünk arról, hogy a Marvel egyik ikonikus hőse a magyar keresztségben súlycsoportot váltott. A lényeg, hogy Hugh Jackman végre megnyugtató hírrel szolgált a Farkas 2-t illetően: a forgatás augusztusban most már istenbizony elkezdődik.

wolverine hugh jackman

A színész a Twitteren jelentette be, hogy a régóta várt és halogatott film munkálatait végre tényleg elkezdik, bár hírt közlő Cinemablend újságírója szerint majd csak akkor kell hullámozni, ha valóban állnak a díszletek, és Jackman felölti a koszos atlétát. A forgatásra mellesleg Japánban kerülne sor, de egyszer már pont egy természeti katasztrófa miatt kellett elhalasztani a startot, és ekkor szállt ki belőle az eredetileg kiszemelt Darren Aronofsky rendező is - most éppen James Mangold tartja kézben a gyeplőt.

A történet a Frank Miller-John Romita féle japán történetszálat dolgozza fel, amit már az X-Men: Kezdetek - Farkas című film stáblistájának végén, 2009-ben belengettek. A forgatással azonban jó lenne sietni, mert a filmnek elvileg 2013. július 26-án a mozikban kellene lennie.