Hitvány másolat az ausztrál Másnaposok

2012.07.19. 15:07
Pókember után és Batman előtt semmilyen ütős blockbustert nem mertek mozikba küldeni a hazai forgalmazók, így kénytelenek vagyunk beérni két gyenge filmmel. Az ausztrál Másnaposokban a tigrist birkára cserélték, Tysont meg kokainozó anyósjelöltre, Demi Moore-t pedig egy Miley Cyrus-vígjátékban láthatjuk tinikkel vitatkozni.

Harmadnaposok

A Harmadnaposok nem csak a magyar címével próbált utalni a többszáz milliót kaszáló Másnaposok 1-2-re, de a legénybúcsús-esküvős tematikájában is. Csak Stephan Elliott a fapados változatban birkára cserélte ki a tigrist és a majmot, Tyson helyett meg a kokainozó anyósjelölt ront rá a szétcsapott gyomrú, lúzer barátokra. "Az ausztrál filmiparnak még több tabudöntögető, jó vígjátékra lenne szüksége. A Harmadnaposok sajnos nem ilyen" - írta óvatoskodva a MovieFIX, a 2UE That Movie Show kritikusa viszont teljesen kiakadt:  "Hitvány, ízléstelen, unalmas és gyengén megírt vígjáték, szerethető karakterek nélkül". (IMDb: 5,8 pont, Rottentomatoes: 43 százalék)

LOL

Hiába szedték szét a kritikusok két éve Miley Cyrus Az utolsó dalát, a Disney dollármilliókat kereső wannabe-énekesnője nem adta fel a színészi karrierjét és leforgatott egy újabb filmet. A LOL-ban Cyrus egy lázongó tinit alakít, aki természetesen folyamatosan harcol otthon a YouTube-ra és a Facebookra rácsodálkozó anyjával, Demi Moore-ral. A végeredményről csak annyit, hogy a LOL az előkelő 49. helyen szerepel az IMDb 100 legrosszabb filmes listáján. (IMDb: 2 pont, Rottentomatoes: -)