Korhatáros lesz az új Jancsi és Juliska

2012.08.10. 11:44

Eredetileg márciusban mutatta volna be a Paramount a Jeremy Renner és Gemma Arteton főszereplésével készült modern mesefilmjét, a Hansel & Gretel: Witch Hunters-t, ami magyarul majd vélhetően a Jancsi és Juliska: A boszorkányvadászok címmel kell a mozikban keresni. A premiert azonban egyre csúsztatták, most éppen ott tartunk, hogy 2013 januárjáig nem számíthatunk rá, de legalább nem 14-es, hanem 18-as korhatárkarikát kapott.

A Paramount két verziót is vágatott a filmből, de a tesztvetítések során nyilvánvalóvá vált, hogy a közönség nem vevő a vér- és erőszakmentes változatra, viszont a gyermekkori traumájukat boszorkányok levadászásával feldolgozó testvérpár véres sztoriját jól fogadták, így a Paramount inkább felnőtteknek szánt filmnek adja el, és nem családi kikapcsolódásnak.

A 3D-re felkonvertált film erőszakos jeleneteit és sötét humorát kifejezetten szerették a próbavetítések résztvevői. A filmről Arterton azt nyilatkozta még decenberben, hogy a mesék Ponyvaregénye lesz, aminek mi kifejezetten örülnénk, a Béna lehetne mondjuk a vadász a Piroska és a farkasból. A film további szereplői: Famke Janssen és Peter Stormare.