Van Damme-nak Kylie Minogue is megvolt

2012.08.16. 12:15

Az 51 éves Jean-Claude Van Damme nemcsak a spárgázás és a kickbox királya, de a csajozásé is: a Huffington Posttól a Zimbióig minden újság arról ír, hogy a 94-es Street Fighter mozifilm forgatási szüneteiben nem az edzőteremben, hanem az ausztrál szexbomba, Kylie Minogue ágyában mutatott be formagyakorlatokat.

„Igen, oké, igen, igen, igen, megtörtént. Thaiföldön volt viszonyunk. Jól csókolt és szeretőnek is fantasztikus volt – vallotta be az Expendables 2 főgonoszaként világ körüli hakniba kezdett sztár. – Hülye lettem volna kihagyni, mikor minden nap ott állt előttem elbűvölően a gyönyörű mosolyával. Jól ismertem Thaiföldet, ezért megmutattam neki mindent, ami thaiföldi. Kylie egy nagyszerű nő!”

Ám amíg az ötször házasodó Van Damme vigyorogva emlékszik vissza régi hódítására, akkori felesége, Darcy LaPier, aki a Fox Newsnak adott interjújában úgy emlékezett vissza, hogy a Street Fighter forgatása alatt már terhes volt a színész gyermekével, teljesen kiakadt: „Sokkolt, hogy ennyi év után a médiából kellett értesülnöm erről az esetről, mert eddig nem tudtam róla. Úgy érzem, elárultak."

Bár a főszereplő katonákat, Guile-t és Cammyt alakító sztárpáros igen jól érezte magát a Street Fighter forgatásán, és a népszerű verekedős játék filmváltozata 99,4 millió dollárt termelt a mozikban, a krtikusok csak gyalázták. A főgonosz Bison tábornokot alakító, markáns arcú Puerto Rici-i színész, Raul Julia viszont már nem élhette meg ezt: a Street Fighter decemberi premierje előtt két hónappal elhunyt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport