Intercomos vezetőkkel bővült a Pro Video

2012.09.07. 11:28

Új szakemberekkel bővült a több mint másfél éve a magyarországi filmforgalmazásban is jelen lévő Pro Video, a Central Media Enterprises (CME) tulajdonában lévő, Közép-Kelet Európában a filmforgalmazásban piacvezető Media Pro csoport tagja.

"’A Pro Videohoz igazolt az iparág legtapasztaltabb és legelismertebb résztvevője közül öt filmes szakember" - áll a cég közleményében. Hajnal Dániel, az InterCom korábbi filmforgalmazási igazgatója felel mostantól a Pro Video filmforgalmazási és sales stratégiájáért Magyarországon, és regionális szinten, a Romániában, a Cseh Köztársaságban, és a Szlovákiában működő cégeinek tevékenységét is koordinálja. Ádám Bernadett az InterCom volt marketing és kommunikációs igazgatója irányítja ezentúl a CME legfiatalabb cégének marketingkommunikációját.

A legfontosabb független filmgyártók, többek között a Lionsgate/Summit, Lakeshore, IM Global, Nu Image, és Europacorp filmjeinek forgalmazását irányítja a cég. A következő hónapokban a Pro Video olyan filmeket mutat be a hazai mozikban, mint az Alkonyat sorozat befejező része (Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész), az Elrabolva 2. része Liam Neesonnal a főszerepben, és a 35. Torontói Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmje, a Looper - A jövő gyilkosa -  Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, és Emily Blunt főszereplésével.