Jim Carrey idétlen maskarás szuperhős lett

2012.09.24. 09:14

Már javában forgatják Toronto utcáin az évszázad legjobb szuperhősparódiájának folytatását, a Kick Ass Balls to the Wallt, így természetesen a Filmofiliától a Moviewebig minden létező geek moziblogot elárasztottak az arra lébecoló képregényrajongók fotói és videói.

A legérdekesebb esemény természetesen az új főszereplő, Jim Carrey felbukkanása volt: ő alakítja a Colonel Stars nevű, egykori gengsztert, aki hazafias polgárőrséget, azaz idétlen ruhás, önbíráskodó őrültekből álló csapatot szervez Justice Forever néven. A bűnvadász banda tagja lesz Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson), valamint a hiperdögös Night Bitch (Lindy Booth) és a lúzer okostojás kinézetű Insect Man (Robert Emms).

Kell is az erősítés a fájdalomérzet nélküli, búvárruhás hős mellé, mert régi nemezise, Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) olyan sötét alakokból szervezi meg a saját csapatát Toxic Mega-Cunts néven, mint Tumor (Andy Nyman) és Mother Russia, akit a pletykák szerint kedvenc Bond-lányunk, Olga Kurylenko alakít majd. Itt Red Myst épp egy snackbárt rabol ki:

Mark Millar hihetetlenül vicces és véres Kick Ass képregényéből először az X-Men előzményfilm rendezője, Matthew Vaughn forgatott mozifilmet 2010-ben, a második résznek viszont az eddig jobbára csak horrorban és rövidfilmekben utazó Jeff Wadlow lett az író-rendezője.