Jennifer Lopez elkészíti saját 3D filmjét

2012.09.26. 12:59

Jennifer Lopez követi a trendeket, legalább is erre utal az a bejelentés, hogy soron következő koncertfilmjét 3D-ben rögzítik. A filmet, ami a tervek szerint egy dokumentumfilm és egy koncertfilm ötvözete lesz, a Dance Again turné lisszaboni állomásán kezdik forgatni október 5-én, írja a Hollywood Reporter.

Simon Field, a film producere szerint a koncerteket 3D-ben veszik fel, ezeket a jeleneket köti majd össze a 2D dokumentumfilm, ami végig követi az énekesnő szakmai és magánéletét.

A film 3D jeleneteinek rögzítésére a kaliforniai 3Ality Technicát kérték fel, akik olyan filmekben működtek közre, mint A csodálatos pókember, A Hobbit és A Karib-tenger kalózai, de ők készítették a U2 3D koncertfilmjét is.

A 3D-s koncertfilmek általában jól hoznak a konyhára. Justin Bieber 13 millió dollárból forgatott filmje, a Soha ne mondd, hogy soha 98 millió dollárt kaszált a mozipénztáraknál 2011-ben, idén pedig Katy Perrynek is sikerült 30 millió fölé kerülnie a Part of me című filmmel. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nézők mindkét filmet utálták - Bieber filmje például jelenleg az IMDb 15 legrosszabb filmje között tanyázik.

A világkörüli turné június 14-én indult Panamából és Ausztráliában ér majd véget, december végén. Aki élőben is szeretné megnézni, annak nem kell sokat utaznia, a Dance Again World Tour megáll többek között Belgrádban, Bukarestben és legközelebb szeptember 27-én a lengyelországi Gdanskban is.