Főszerepet szánnak Csobot Adélnak

2012.12.17. 13:53


Csobot Adél lesz a női főszereplője annak a Szikora Róbertről szóló filmnek, amelyet nyáron kezdenek el forgatni – írja a Blikk. A filmet azonban a Filmalap elutasította.

Neményi Ádám producer, akinek nevéhez az S.O.S. Szerelem! vagy a Made in Hungária is köthető, főszerepet szán az X-Faktor bronzérmesének, Csobot Adélnak a Blikk híre szerint.

A hír komolyságát megkérdőjelezi, hogy a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága a forgatókönyv fejlesztés célú pályázatot nem támogatta a 2011 decemberi döntés szerint. Bár a Duna tv már támogatta pár évvel ezelőtt: akkor 60 milliót kapott előre a tervre a producer, de ennek nagy részét akkor nyilatkozata szerint a Gézengúzok sorozatába forgatta.

Neményi úgy látszik filmalapos támogatás nélkül is tervezgeti a filmet: "Adéllal nem most kezdtünk el beszélgetni. Amikor először megláttam, úgy gondoltam, hogy képernyőre, színpadra és filmre termett. A következő zenés filmben szeretném Adélt is látni mint főszereplő. Nyáron kezdjük el forgatni. Szikora Robi életéről szól majd a film, ebben lesz ő a női főszereplő" – nyilatkozta a napilapnak.