Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bezár Buda egyik népszerű cukrászdája

2018.03.21. 17:16

A Facebookon jelentette be bezárását a Bécsi úti Zazzi cukrászda. Varga Margit és Erdős Melinda közös vállalkozása 2005. augusztusában nyílt meg Solymáron, majd kb. öt évvel ezelőtt Budára költözött, írja a Hvg.hu.

"Üzletünk az évek során kiteljesedett, de eltelt az idő, és több belső és külső tényező miatt sajnos már nem tudtunk annyi energiát szánni rá, amennyit megérdemelne. Félgőzzel pedig nem szokásunk és nem is lenne méltó tovább folytatni, ezért úgy döntöttünk, hogy a csúcson hagyjuk abba" – áll a posztban.

Magyarország cukormentes tortájának tavaly a cukrászda tortáját, a Pöttyös Pannit választották, amelyet Varga Margit, a Zazzi cukrásza alkotott meg. "Az üde málna mousse ízét finoman kiegészíti a szilva réteg édessége, amely jól harmonizál a mandulalisztes mákos piskótával is" – méltatták a Pöttyös Pannit az eredményhirdetésen.

A Zazzi március 25-én, vasárnap, nyit ki utoljára, a Facebook-oldalt azonban megtartják, és újabb posztok is születnek majd. "Reményeink szerint egy kis szusszanás után megosztjuk követőinkkel édes ismereteinket, tapasztalatainkat és élményeinket" – írják.