'Manapság mindent lehet' - sztárinterjúk a legirritálóbbakkal

2004.11.05. 11:47
Kozsó és a mazochisták, Anettka nyerni akart, de Ferrarit kapott, LL Junior elégedett magával, Császár Előd jól szórakozik és szavaz, Győzikét Kozsó irritálja. Olvassák el a legirritálóbb magyarokkal készült miniinterjúkat!
Szíven döfte elsőre a hír Kozsót, hogy az Index olvasói szerint ő a legirritálóbb magyar, aztán visszahívta idegesítésügyi szakújságírónkat, és a következő nyilatkozat közlését engedélyezte: "Hál' Istennek akkor ezek szerint Magyarországon nagyon sok mazochista van, hiszen az én lemezeimet közel egy millióan megvették, így nem lehetett túl reprezentatív ez a szavazás. Megragadnám az alkalmat, hogy üdvözöljem azokat, akik megvették a lemezeimet, és egyben azokat is, akiket irritálok. Remélem az idő múlásával egyre kevesebben lesznek majd azok, akiket irritálok, és egyre többen, akik szeretnek." További termékeny évszázadokat kívánunk az érzékeny ex-tincstulajdonosnak.

Anettka és a tűzpiros Ferrari

Anettka meglepődött azon, hogy az Index listáján csak negyedik lett, arra gondolt ugyanis, hogy első helyen fog végezni, mivel néhány hónappal ezelőtt a középiskolások körében végeztek egy felmérést, hogy ki a XX. század legborzalmasabb embere és ő, Szálasit megelőzve, az első helyen végzett. Ezek után, mint mondta, már nem lepődik meg semmin, és biztos volt benne, hogy sokan szavaznak majd rá. Összetett első helyének nagyon örül, hiszen munkásságának célja, hogy irritálja az embereket. "Kavics akarok lenni, az emberek cipőjében"- fogalmazott a gyakran meztelen műsorvezető. Beszéltünk Anettka barátjával, egyben menedzserével is, aki nagyon büszke rá, mert "ő polgárpukkasztásra születettt, és most pukkadnak is a polgárok". Nagyon számítottak rá, hogy első lesz, ez egy komoly eredmény, ezért meglepte Anettkát egy tűzpiros, 355-ös Ferarival, amit éppen most hoztak meg - hallottuk a telefonban és nem tudtuk, mit higgyünk. Anettka sajnos nem kívánt saját halállistát felállítani: mint mondta, nem lenne igazságos, ha az őt irritáló 500 ezer emberből most kiválasztana ötöt.

Junior sikeres és szép

LL Junior csak röviden reagált a szavazás végeredményére, vagyis a tizedik helyre, mert menedzserével éppen egy tárgyalásra igyekeztek. "Te, mit mondtál hányadik lettem?" (Riporterünk feljegyzése: "Itt fel kellett sorolnom az első tizet, együtt nevettünk rajtuk). "Figyelj, nagyon sajnálom, hogy nem én lettem az első, én ugyanis az első helyre pályáztam. Fiatal vagyok, sikeres és szép, hát van ennél irritálóbb? Egyébként meg a lemezem szépen fogy, úgyhogy nekem mindegy. Ja, és GRATULÁLOK KOZSÓNAK!"

Fásyék nem kommentálnak

Fásy Ádám telefonját Fásy Ádámné Marika vette fel, aki nem adta a férjét, és azt sem szerette volna elárulni, hol az ura és mikor lehet elérni. Fásyné nem hallott a szavazásról, mert mostanában nem számítógépezik. Érdeklődéssel hallgatta végig az eredményeket, de nem kommentálta azokat.Hangsúlyozta, férje mostanában nem nyilatkozik semmilyen témában, és nem vállal nyilvános szereplést. Ennek okáról így nyilatkozott: nincs oka, így alakult.

Előd mulat

Császár Előd nem volt meglepve, hogy az Index listáján a második helyen végzett, mivel szerinte hat éve az a téma az Indexen, hogy mért nincsen ő rács mögött. Ennek ellenére nagyon mulatságosnak találta szavazást, végig követte, és végigszavazta az egészet. Viccesnek találja, hogy Kozsóval maguk mögé szorították az összes politikust. Nem vette komolyan a dolgot, mivel ott voltak a listán az index újságírói is. Saját listája nincsen, de ha lenne se mondaná meg, mert egyrészt kit érdekel, másrészt ilyenekkel nem foglalkozik. "Nekem távirányítós listám van, ha nem tetszik valaki odébb kapcsolok" - mondta. Egyébként meg gondolta, hogy az Indexen utálni fogják, mert az ő zenéje nem az Index olvasótáborának szól.

Aki Győzikénél boldogabb, az hazudik

Gáspár Győző pályafutása egyik legnagyobb büszkeségének tartja, hogy szerepelhetett a listán. "Mindenhol szeretnek bennünket, mindenhol telt ház fogad, ahova csak megérkezünk. Amellett, hogy imádnak az emberek, jó tudni, hogy sokak szemében undorító és irritáló vagyok" - mondta Győzike, és hozzátette, némileg letörte, hogy az Index listáján csak a 20. helyet sikerült megszereznie, mert az első tíz közé szeretett volna kerülni. "Ha én szavazataim alapján állt volna össze az ötven legirritálóbb magyar listája, az első tíz helyen Kozsó neve szerepelne" - mondta a Romantic frontembere.

Stohl: Manapság mindent lehet

Stohl András nem vette ennyire lazán az ötödik helyet. "Nem mondanám, hogy örülök, de nem igazán tudok vele mit kezdeni. Manapság mindent lehet, ezt is. Én elfogadom, hogyha az emberek így gondolják, bár nem hiszem, hogy különösebben tettem volna érte. Talán ellene sem, de azt már megszokhattuk, hogy médiában mi erős érzelmeket váltunk ki, úgyhogy ezt is el kell fogadni. Nem mondom, hogy jólesik, de tiszteletben tartom az olvasók szavazatát. Azt is el tudom képzelni, hogy van, aki engem nagyon szeret, és annak ez rosszabbul esik." Könnyezve tettük le a telefont az utolsó interjú után.
Irritáló összes
Végeredmény: A Nagy Irritáló Lista
Elemzés: Kit utál a magyar?
Látomás: Séta az irritálók kastélyában
Szavazás: I. / II. / III. / IV. / V. / VI. / VII.