Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elhalasztották az orvlövész-mozi bemutatóját

BBC
2002.10.21. 10:23
A washingtoni orvlövészhez hasonló sorozatgyilkos a főszereplője a "Telefonfülke" (Telephone Booth) című hollywoodi thrillernek, melynek bemutatóját meghatározatlan időre elhalasztották az illetékesek. "Nem akartunk fájdalmat okozni az áldozatok családtagjainak" - indokolta a döntést a 20th Century Fox szóvivője, hozzátéve, hogy - "a film története hozzá sem mérhető a valóságban történtekhez."

A thrillerben az orvlövész úgy választja ki áldozatát, hogy egy utcai telefonfülkét felhív, és arra céloz, aki reagál a csöngetésre. A film két főszereplője Kiefer Sutherland és Colin Farrell, előbbi az orvlövész, utóbbi az áldozat szerepében. A Joel Schumacher rendezte filmet eredetileg november 15-én mutatták volna be az Egyesült Államokban, a későbbi premier időpontjáról egyelőre nem érkeztek hírek.