Ödön
1 °C
11 °C

Etchno - Néptánc és elektronika

2002.01.25. 17:07
Új darabbal jelentkezik az összművészet köztes vidékén tevékenykedő TÁP Színház. Etchno című előadásukon a régi magyar muzsika és tánc találkozik az elektronikus zenével a közös ponton: a ritmuson. Munkájuk kísérlet a népi hagyományok felélesztésére, életben tartására, a legmodernebb műfajokon keresztül. A darab táncosai az Ürömi-Öröm Néptáncműhely és a Bozsik Yvette Társulat tagjai közül kerültek ki.

Az előadáshoz fiatal magyar dj-k írtak zenét, továbbá fellép a Romano Drom együttes. A darab a Trafó Kortárs Művészetek Házában tekinthető meg, január 26.-án és 27.-én, 20 órától. Az eseményt szombaton a Romano Drom koncertje, vasárnap pedig party követi.

(Rendező: Vajdai Vilmos, koreográfus: Tokai Tibor, díszlet: Merétei Tamás, jelmez: Nagy Fruzsina, Sosa, videó, film: Juhász András, Erik & Ottó (Kamikaze Film))

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?