Etchno - Néptánc és elektronika

2002.01.25. 17:07
Új darabbal jelentkezik az összművészet köztes vidékén tevékenykedő TÁP Színház. Etchno című előadásukon a régi magyar muzsika és tánc találkozik az elektronikus zenével a közös ponton: a ritmuson. Munkájuk kísérlet a népi hagyományok felélesztésére, életben tartására, a legmodernebb műfajokon keresztül. A darab táncosai az Ürömi-Öröm Néptáncműhely és a Bozsik Yvette Társulat tagjai közül kerültek ki.

Az előadáshoz fiatal magyar dj-k írtak zenét, továbbá fellép a Romano Drom együttes. A darab a Trafó Kortárs Művészetek Házában tekinthető meg, január 26.-án és 27.-én, 20 órától. Az eseményt szombaton a Romano Drom koncertje, vasárnap pedig party követi.

(Rendező: Vajdai Vilmos, koreográfus: Tokai Tibor, díszlet: Merétei Tamás, jelmez: Nagy Fruzsina, Sosa, videó, film: Juhász András, Erik & Ottó (Kamikaze Film))

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek