Lekerül a képernyőről Vágó István

2009.10.16. 08:45
Harminchat adás után a Tv2 leveszi a műsorról Vágó István Párbaját.
SCS 7611

Első körben negyven adást vett meg a TV2, ami hamarosan a végéhez ér. A nézettségi adatok messze nem hozták a várt eredményt. Így vélhetően ez volt az első és utolsó kör is egyben. A Blikk információi szerint a vezetőség úgy döntött, pihenni küldik Vágót februárig.

"Negyven adást vett meg a TV2 a Párbajból, ebből csak 36 lett a futballmeccsek miatt - nyilatkozta Vágó István arra a kérdésre: mikor tér vissza a Párbajjal a képernyőre. - Igen, a vége felé járunk, utánam Kovács Áron jön az Áll az alku című műsorral. Hogy mi lesz utána? Nem tudok semmit, elmondanám, ha tudnám. Műsorügyben nem én vagyok az illetékes."Sejtette, hogy nem lesz akkora siker a Párbaj, mint korábbi vetélkedője. "A helyzet az, hogy ami papíron jól néz ki, az még nem biztos, hogy beválik a gyakorlatban".

De vajon jó döntést hozott, amikor visszament a TV2-höz? Ahogy akkor fogalmazott, feleségének, Juditnak hála a helyes utat választotta, az akkor még biztosnak számító képernyős munkát a láblógatás helyett.

"Amikor megérlelődött bennem a váltás, összehívtam a családi kupaktanácsot, mert jó pár álmatlan éjszakát okozott ez a csere. A nejem azt tanácsolta, vágjak bele, és menjek át a TV2-höz, szerinte ugyanis ha dolgozom, kevésbé vagyok ingerlékeny - árulta el korábban Vágó.

"Vágó István a TV2 arca, és biztos hamarosan új műsorral jelentkezik" - nyilatkozta a csatorna szóvivője, Magyar Rita.