Erzsébet
1 °C
4 °C

Szerződés köti a Slágerhez Bochkorékat

2009.11.06. 08:47
A Sláger helyére lépő Neo FM átvenné a duót, de ehhez ki kell vásárolnia őket. Szerződésük ugyanis 2010 végéig él. Az ORTT-s döntés értelmében a Sláger és a Danubius frekvenciáit már november 19-én a nyertes adók műsora kapja meg.

Sokba kerülhet a Neo FM-nek, ha a jövőben átvennék a Sláger Rádió reggeli műsorát. Kádár Tamás, az Est Media Group ügyvezető igazgatója a Blikknek elárulta, tárgyalásokat folytatnak a Bumeránggal, ám Borost és Bochkort 2010 végéig szerződés köti a Sláger Rádióhoz.

A műsorvezetőpáros konkurenciatilalom alatt áll, nem vállalhatnak munkát más rádiónál. 2010 végéig élő szerződésük van a Sláger rádióval. "Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - mondta a Blikknek Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója.

A Neo FM-nek egyelőre kész stúdiója nincs, ezért az első hetekben ideiglenes helyről sugároznak majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?