Az RTL csak tanú Győzike adócsalási perében

2011.06.06. 15:46

Az RTL Klub közleménye szerint a tévécsatorna a jogszabályoknak mindenben megfelelő szerződést kötött a Gáspár Győzőt és családját kizárólagosan és korlátlanul képsviselni jogosult ügynökséggel, amely egyben azt is garantálta, hogy jogtisztán közvetíti ki őket a csatorna számára, írja a Médiapiac.

"A Gáspár család a témában szereplő szerződéseit a rendőrség korábban megvizsgálta. Az RTL Klub munkatársait pedig csupán tanúkként hallgatták meg, a nyomozó hatóságok viszont mindent rendben találtak a csatorna részéről, tehát a cikkekben szerepelt állításokkal ellentétben az RTL Klub nem kötött színlelt szerződést" - utal a közlemény a korábbi hírekre, miszerint az ügyben B. A. néven szereplő bűnsegéd közvetítésével, az RTL-lel kötött színlelt szerződés alapján vette fel honoráriumát a házaspár.

A Salgótarjáni Ügyézség korábban adócsalás miatt emelt vádat Gáspár Győző és felesége ellen, amiért a valóságshow-jukért kapott pénzt eltitkolva kijátszották az adófizetési kötelezettségüket, 22,2 milliós kárt okozva ezzel.