Nem jött be a Revolution az RTL-nek

2013.07.03. 16:04

Nagy meglepetést nem okoz a múlt heti tévés toplista, a fiataloknál és teljes népességben is a Barátok közt keddi epizódja végzett az élen, azonban a nézőszámon már jól látszik a nyár, míg egy hónapja 1,6 millió nézővel jutottak az élre Berényiek, most ehhez elég volt 1,2 millió is.

A 18-49-es korosztály 10 legkedveltebb műsorába a Barátok közt öt része és az Éjjel-nappal Budapest három epizódja mellé még befért a vasárnap esti Mi kell a nőnek? című vígjáték, és a szintén vasárnapi Forma-1-es közvetítés, ami idősávjában több mint 40 százalékos közönségaránnyal végzett.

nielsen

A teljes népesség körében már a TV2-nek is jutott babér, a Top10-be a Tények három adása és a Családi titkok keddi epizódja is bejutott, bár az első öt helyen természetesen a Barátok közt szerepel. A Forma-1 vasárnapi futama a 4 évesnél idősebbek körében csak a 25. helyen végzett 892 ezer nézővel. Az m1-nek ezen kívül több sikere is volt június utolsó hetén, a Konföderációs Kupa második elődöntőjének közvetítése és a szombat esti Híradó megverte a két kereskedelmi tévét.

Az RTL Klub új sorozata, a Revolution nagyot bukott múlt hét óta, míg az első részt a teljes népesség körében 956 ezren néztek (Top5.), a másodikat már csak 754 ezren, ami csak a 46. helyre volt elég. A fiataloknál szintén nem aratott nagy sikert az áram nélküli világban élők harcáról szóló széria, míg a két hete az első helyen szerepelt, most a 14.-re csúszott vissza (363 ezer néző).