Könnyes retródömping volt az utolsó Napló

2014.11.29. 17:53

17 hét éven át volt elképzelhetetlen a TV2 vasárnap estéje a Napló nélkül. Idén nyáron szombat délutánra száműzték, egyrészt azért, hogy legyen hely a Sztárban sztár című műsornak, másrészt meg azért, mert a nézettsége már nagyon nem volt jó. Élőben követjük végig az utolsó órát, aztán majd kiderül, véres haláltusa lesz-e belőle vagy szép elmúlás. Kommentelje a comment:com-on!

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • - fakad ki az Index címlaposa mellettem, mert már nem bírja tovább a nosztalgiamaratont. Mert ugye ami 17 éven át egy-egy hétvégén ütős sztori, az most 1 órába sűrítve megfekszi az ember gyomrát, akármennyire is bátos és szókimondó riportok voltak ezek annak idején.

  • Ha csak egyetlen ütős videót lehetne kiemelni a Napló elmúlt 17 évéből, akkor is egyértelmű, hogy az új bicikli után epekedő Ferike ördögőzős kalandja volt a stáb legviccesebb dobása.

    A ma már klasszikus mémmé nemesedett riportban ugyanis bebizonyosodott, hogy a kis magyar horrorsztori valójában óriási kamu, és Felsőnyék legnagyobb csibészét, Ferikét nem szállta meg a megtestesült gonosz, mindössze túl sokat nézte suttyomban az Ördögűzőt.

    EXÖSZÁJZBÚÚÚK - R.I.P. Napló :(

    A démoni erők egy mókás közjátéknak, egészen pontosan Ferike szerény nyelvtudásának köszönhették a lebukásukat. Ferike ugyanis nem az ősi, démomikus tekercsek szentségtelen nyelvén követelte magának az új biciklit, hanem olyan iskolában ráragadt angol szavakkal, mint

    • az exercise book
    • vagy a Can I go out? mondat, amivel Ferikéék a vécére kéredzkedtek ki tanítási idő alatt
  • A net népe nem felejt: 2003. június 29-én Sváby András több, mint 10 percen át csodálkozott rá azokra a netes mémekre, amik addigra már totálisan unalmas és érdektelen volt, hiszen mindenki belebotlott már a net bugyraiban.

    Nosztalgiázzon Szalacsi Sándorral és Polgár Jenővel!

    A Napló rácsodálkozik Szalacsira
  • Ennyi volt, tessék hazamenni.