Békemenetes főszervezővel építteti a Fidesz a saját online médiabirodalmát

2015.02.03. 15:58

A kormányzati pénzekből működő Pestisracok.hu oldalhoz került az a Stefka István, akit tavaly novemberben rúgtak ki a Magyar Hírlap főszerkesztői posztjáról, írja a Cink. Stefka lapigazgató lesz a Pesti Srácoknál, és hetente jelentkezik majd Az Öreg nevű blogjával, amiben közéleti témákban foglal állást, illetve nagy leleplezésekről is készül a kormánykritikusokkal szemben.

Ma azok a politikusok, megmondó emberek gyűlölködnek Putyin és Oroszország ellen, akik harminc éve még Szovjetuniót, a kommunizmust szolgálták feltétel nélkül. Nos, az ilyen emberek múltjára kell emlékeztetnünk nekünk, idősebbeknek a fiatalokat.

- írja a beköszönő posztjában, de arra nem tér ki, hogy mi a helyzet a Szovjetuniót és a kommunizmust feltétel nélkül szolgáló kormánypártiakkal.

Stefka mellett a Pesti Srácokhoz került a Tutiblog nevű oldal, illetve Nullahategy kulturális-életmód portál is, ezekkel kapcsolatban pedig a Cink arra, a 444 által megszellőztetett pletykára emlékeztet, miszerint a Fidesz online médiabirodalmat tervez kiépíteni, aminek a koncepciójába a bővülő Pesti Srácok tökéletesen beleillik. A nagy változásokkal kapcsolatban a Pesti Srácok videointerjút is készített a saját lapigazgatójával, amiben a szabadidejében Békemenet szervező Stefka mesél a távlati tervekről, és persze a múltról, hiszen

az ilyen emberek múltjára kell emlékeztetnünk nekünk, idősebbeknek a fiatalokat.