Jolán
2 °C
4 °C

Máris távozott a Zoom.hu főszerkesztője

2017.09.07. 19:06
Zappe Gábor közös megegyezéssel távozik, az új főszerkesztő kinevezéséig Murányi András hírigazgató vezeti a lapot.

Alig másfél hónapja indult újra Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő hírportálja, és máris váltás történt a főszerkesztői poszton: a Zoom.hu-n megjelent cikkben a tulajdonos megköszönte a közös megegyezéssel távozó Zappe eddigi munkáját,  és hozzátette, jelentős szerepet játszott az újság elindításában.

„A jelenleg tesztüzemben működő lap fejlesztései továbbra is gőzerővel zajlanak, miként a cél is változatlan: a Zoom.hu idővel a digitális hírpiac öt meghatározó szereplője közé akar tartozni" - fogalmazott Tarjányi Péter. 

A 2008-ban már egy rövid ideig működő, és magát "független, szabadelvű, Európa-párti" médiumként meghatározó portál júniusban jelentette be a júliusi indulást, és azt is, hogy a főszerkesztő a korábban az Indexet is kiadó CEMP csoport két portálja, a Dívány és a Port.hu előző főszerkesztője, Zappe Gábor lett. A július 20-án indult lapnál az volt a terv, hogy a tesztüzem után a tervek szerint augusztus végén vagy szeptember elején indul be "rendesen" a portál.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?