Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Elkészült a Magyar Nemzet-utód nulladik száma

2018.05.07. 16:06

Korábban írtunk róla, hogy a Magyar Nemzet egykori munkatársai új hetilapot indítanak Magyar Hang néven. Már akkor is lehetett tudni, hogy a nulladik számot május 8-ára időzítik és a Parlament előtti tüntetésen osztogatják majd az embereknek. 

Földi Bence, a Magyar Nemzet korábbi munkatársa osztott meg Twitter-csatornáján egy képet arról, hogy hogyan fog kinézni a nulladik szám címlapja. A képből az is kiderül, hogy Márki-Zay Péterrel készített interjú is lesz majd a lapban. György Zsombor főszerkesztő arról ír, hogy a lap egyelőre lelkesedésből készül, nem áll a Magyar Hang mögött tehetős politikus, de még hirdető sem. Azt is írja, hogy ez egy teszt lesz arra, hogy az olvasni tudó lakosság el tud-e tartani egy ilyen lapot. 

A lapot a Magyar Posta terjeszti majd május 18-tól, így 450 forintba kerül majd egy példány, az utcán pedig 500 forintért lehet majd beszerezni.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?