Visszatér a TV2-re Hajós András

2020.02.04. 09:25

Februárban indul a csatorna egyik új showja, a Nicsak, ki vagyok - a rejtélyek színpada, ami némi hasonlóságot mutat az RTL Klub egyik műsorával. De most nem ez a lényeg. Ahogyan korábban írtuk, a TV2 műsorában két háromfős sztárcsapat versenyez egymással, és az lesz a feladatuk, hogy a színpadon elmaszkolt/beöltöztetett hírességeket leleplezzék, a Bors pedig "lerántotta a leplet" arról, hogy kiket sikerült megnyerni a csatornának ahhoz, hogy szerepeljenek a műsorban, a két csapatot Ábel Anita, Judy, Ganxsta Zolee, Majka, Kajdi Csaba és Hajós András alkotja majd.

Hajós András több éve nem szerepelt a TV2-nél és csatolt részeinél, legutoljára saját műsorában, a Dalfutárban láthatták a nézők. Ennek első évada a  Super TV2 csatornán futott, majd átköltözött a Youtube-ra. A ze­nész/műsorvezető 2003 tavaszán tűnt fel először a TV2-n a Magánszám című talk show-jával, ami kis szünet után a Viasat3-on folytatódott Késő este Hajós Andrással címmel. Hajós 2013-ban a Sztárban sztár zsűritagjaként tért vissza a TV2 képernyőjére, és hasonló szerepet kapott a Kismenőkben is. 

Ami a Nicsak, ki vagyokat illeti, arról hogy kik lesznek a maszkos hírességek, arról nyilván nem írt a lap. Fischer Gábor, a TV2 Csoport viszont elmondta, milyen óvintézkedéseket tettek, hogy ne derüljön fény kilétükre idő előtt:

  • az élő adás napján csak a próbák idejére hagyhatják el az öltözőiket,
  • senkivel nem beszélhetnek, kivéve néhány stábtagot,
  • a forgatás alatt telefonjukat sem használhatják,
  • a családtagjaik előtt is teljes titokban tartják a projektet.